Luxe Sfeervolle Prive Vakantiebungalow voor 2 tot 4 personen op een unieke locatie in het Overijssels Vechtdal.

Gastenboek:

Hier kunt u content plaatsen.

Gastenboek

24 berichten op 3 pagina's
Hans en Maja
13-07-21 14:08:26
Beste Mariet en Silvia

Wat een heerlijke tijd hebben we hier doorgebracht. We waren niet bij het huisje weg te slaan. Grootse plannen hadden we van te voren, wandelen, fietsen, stadjes bezoeken, de tuin van Ada Hofman etc. Maar het mooie van deze plek is dat de rust ons uit ons "moeten" heeft kunnen halen. Heerlijk ontbijten op het terras, lezen op het terras, een ommetje naar de kikkerpoel en een boodschapje in Slagharen.

Het weer was boffen, wat wil een mens dan nog meer.­..­..­..­..­.nou.­..­..­..­lammetjes!­ Dinsdag uitgerekend, donderdag ochtend waren ze er dan. Wat geweldig om zo even in de kraamkamer te mogen gluren. Wat zijn ze mooi en lief.

We komen heel graag weer terug, want het huis is echt geweldig. Smaakvol ingericht en wij voelden ons er gelijk thuis. Kortom: tot volgend jaar en hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Hans en Maja uit Haarlem
Kees, Hilda en Lauren
13-07-21 14:07:29
Hoi Sylvia en Mariet,

Ook wij hebben het heerlijk gehad in de vakantie bungalow , de rust , de ruimte en de privacy.

Er is geen woord van gelogen hoe goed het daar toeven is.

Ook onze dochter had de tijd van haar leven met al die dieren achter het huis.

Zij (net als wij) vond het vreselijk om weer naar huis te gaan , afscheid nemen van o.a. Kiesje, Pebbels en natuurlijk haar grote liefde Vriend het veulen. (ze zullen wel kilo's aangekomen zijn na al die wortels en appels…)

Zeer waarschijnlijk zien jullie ons nog eens een keer verschijnen, zodat wij nogmaals kunnen genieten van al dit moois!

Hopelijk tot ziens , Kees , Hilda en Lauren
Finkers
13-07-21 14:05:15
Zo maar een week er tussen uit. Naar een Prive Vakantiewoning. Op de gok, wij zijn niet getipt. Wat een geweldig huis en wat een geweldige locatie. We zullen het uitzicht op de schapen, paard en pony's niet snel vergeten. Ook de opkomende zon achter de grote eikenbomen: Prachtig.

Vriendelijke groet uit Rotterdam
Ben en Hanneke
13-07-21 14:03:19
De hele week prachtig herfstweer gehad, een geweldig huis en een prachtig uitzicht ! Erg genoten van jullie pony's, schatten van dieren.Om het Beerze-pad te lopen, is een aanrader, prachtige wandeling. Wij zullen jullie adres zeker achter laten bij onze vrienden.

Groeten Ben en Hanneke
Jan en Carolien
13-07-21 14:02:24
Onze verwachtingen zijn overtroffen. Een heerlijk huis en een prachtige plek om te vertoeven. Alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben enorm genoten van het buitenleven. Zelfs tot 's avonds laat op het terras gezeten.Lekker uitgerust, de omgeving verkend en in 2 dagen 100 km gefietst ( rond Ommen). Kortom een weekje is tekort en smaakt naar meer. Dank jullie wel dat jullie deze stek met jullie dieren laten delen met anderen.

Hopelijk tot gauw.

Jan en Carolien
Desiree en Wout
13-07-21 14:00:59
Zoek je op internet naar een huisje voor 4 personen + een hond, kom je "De Eikenhof" tegen. We boekten na het zien van de mooie foto's en de goede beschrijving. De beschrijving klopt trouwens, het is een schitterende bungalow. Goed voorzien en prachtig gelegen. 's zomers moet het hier een paradijs zijn. Maar in deze wintermaand was het ook heerlijk

.We kwamen vrijdag aan in een keurig, schoon en warm huis. Zaterdag gewandeld en 's avonds lekker gegeten in "De Kamer"in Slagharen. Zondags weer gewandeld en daarna heerlijk in de vakantiewoning een gluhwein gedronken. Dat paste goed bij een buitentemperatuur van -3 graden. We denken met veel plezier terug aan deze plek. Echt een plek om terug te komen.

Desiree en Wout
Harrie en Lydi
13-07-21 13:59:38
Beste Mariet en Silvia

We hadden 5 heerlijke dagen in Schuinesloot. Altijd al gedroomd zo te wonen. Met zo'n prachtig uitzicht, beesten om je heen, gezellig huisje en goede bedden.

Hartelijk bedankt Harrie en Lidy
Geert en Bianca
13-07-21 13:58:33
Beste Silvia en Mariet,

Voor de tweede keer mochten we in jullie vakantiehuis verblijven. De eerste keer was 1 week, ditmaal hadden we de woning gehuurd voor 2 weken. Veel gewandeld in verschillende boswachterijen, zowel in Drenthe als in Overijssel. Het Beerzepad is ronduit "Geweldig". Het terras achter het huis op het zuiden is geweldig. Met een beetje zon zit je al geriefelijk uit de wind(zelfs bij regen wordt je niet nat). Vol0p genoten van het natuurschoon. De geitjes, schapen en de paardjes.

Tot ziens Geert en Bianca
Corrie en Theo
13-07-21 13:56:50
Beste Mariet en Silvia

Wij hebben 2 weken genoten van Schuinesloot en omgeving. Een heel fijne vakantiebungalow met veel plaats binnen en buiten. Mooie natuur, rust en fijne fietspaden. We hebben dan ook heel wat tochten gemaakt, o.a. Collendoorn-, Dwingelerveld-, Engeland, Reestdal-, Echtener- en de Arnikaroute. Het weer was afwisselend van koel naar warm en weer koel. Het is hier fijn en we zouden nog veel langer willen blijven.

Corrie en Theo
Leo en Dianne
13-07-21 13:55:25
Mariet. Het zijn heerlijke 2 weken geweest. Mede dankzij ons verblijf hier bij jullie en natuurlijk het prachtige weer.In het verleden was Nederland voor ons niet in beeld. Vakantie werd gevierd in het buitenland. Nu gaan we elk jaar naar een andere provincie in Nederland en we hebben ontdekt hoe mooi nederland is. Ook hier hebben we genoten van de bossen, de heidevelden, veengebieden.etc. Toch zijn 2 weken te kort om alles te zien en we komen graag een keer terug. Het huis en de omgeving ademt dezelfde sfeer als bij ons thuis. Vooral aan onze hond was het te merken. Meestal is hij eerst onrustig, maar nu in het geheel niet.

Silvia en Mariet, bedankt voor de gastvrijheid, hartelijkheid en spontaniteit. Wij wensen jullie en de dieren nog heel veel goede jaren op deze mooie plek.

Hartelijke groeten, Leo, Dianne en Astor.
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen