Luxe Sfeervolle Prive Vakantiebungalow voor 2 tot 4 personen op een unieke locatie in het Overijssels Vechtdal.

Gastenboek:

Hier kunt u content plaatsen.

Gastenboek

26 berichten op 2 pagina's
Corrie en Theo
13-07-21 13:56:50
Beste Mariet en Silvia

Wij hebben 2 weken genoten van Schuinesloot en omgeving. Een heel fijne vakantiebungalow met veel plaats binnen en buiten. Mooie natuur, rust en fijne fietspaden. We hebben dan ook heel wat tochten gemaakt, o.a. Collendoorn-, Dwingelerveld-, Engeland, Reestdal-, Echtener- en de Arnikaroute. Het weer was afwisselend van koel naar warm en weer koel. Het is hier fijn en we zouden nog veel langer willen blijven.

Corrie en Theo
Leo en Dianne
13-07-21 13:55:25
Mariet. Het zijn heerlijke 2 weken geweest. Mede dankzij ons verblijf hier bij jullie en natuurlijk het prachtige weer.In het verleden was Nederland voor ons niet in beeld. Vakantie werd gevierd in het buitenland. Nu gaan we elk jaar naar een andere provincie in Nederland en we hebben ontdekt hoe mooi nederland is. Ook hier hebben we genoten van de bossen, de heidevelden, veengebieden.etc. Toch zijn 2 weken te kort om alles te zien en we komen graag een keer terug. Het huis en de omgeving ademt dezelfde sfeer als bij ons thuis. Vooral aan onze hond was het te merken. Meestal is hij eerst onrustig, maar nu in het geheel niet.

Silvia en Mariet, bedankt voor de gastvrijheid, hartelijkheid en spontaniteit. Wij wensen jullie en de dieren nog heel veel goede jaren op deze mooie plek.

Hartelijke groeten, Leo, Dianne en Astor.
Thea Pol
13-07-21 13:53:18
Het was een heerlijke vakantie! Een unieke plaats om rust en landelijkheid te vinden. Ik heb erg veel en erg genoten van de wisselende landschappen. Ik was hier 3 weken, niets te lang. Het huis is heel ruim en comfortabel om vakantie te houden. Deze weken zal ik niet snel vergeten. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, ook die van de dieren. In iedergeval tot ziens.

Hartelijke groeten.
Blok
13-07-21 13:51:58
Beste Silvia en Mariet,uitzicht vanuit de woonkamer

Wat is dit allemaal schitterend . Het huis en de lieve geitjes en de schapen met lammetjes + vele andere dieren. Werkelijk een paradijsje op aarde. Het weer speelde ook fantastisch mee. Wij hebben dus erg genoten.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Celien en Arie Blok
Petra en Marcel
13-07-21 13:50:45
En dan is het alweer vrijdag , de week is voorbij gevlogen. Een heerlijke week, genoten van de rust en de natuur en natuurlijk de beesten. Vooral Frisco, Pebbles, Vriend en Wendy zullen we missen. Iedere ochtend kwamen de paarden en pony's gezellig een wortel halen. Hoe bang onze hond Rodos in het begin was voor ze, zo leuk vindt hij het nu als de beesten er staan.

We hebben leuke plaatsjes bezocht in de omgeving. Ommen was erg gezellig en de sluis en vistrap bij Vilsteren was ook zeker de moeite waard.

Ook iedere dag een gezellig praatje met Silvia, die je graag tips gaf over de omgeving.

Kortom een heerlijke week. We gaan met een mooie herinnering naar huis en komen hier zeker nog eens terug.

Dank je Silvia en Mariet dat jullie dit mooie huis verhuren zodat anderen hier enorm kunnen genieten en tot rust kunnen komen.

Groetjes Petra en Marcel (A'dam) en Rodos (hond).
Familie de Boer
13-07-21 13:48:28
Lieve Silvia en Mariet,

Wij hebben weer genoten van jullie geweldige vakantieparadijsje. Wij hebben het gastenboek er even op nageslagen. Voor de negende keer zijn wij nu geweest. En we hebben er NOG geen genoeg van, dus die tiende keer gaat er zeker komen. Jullie heerlijke vakantiehuis, het zalige overdekte zitje onder de punt van het huis, de rust, de dieren, de vogels, wij hebben er weer van genoten. Guillermo is inmiddels vijf. Het is voor hem allemaal zo vertrouwd. Wortels geven aan de paarden, het spannende paadje om de kikkerpoel, over het weiland tussen de schapen door, een broodje voeren aan de geiten, basketballen bij de buurman, voetballen in de tuin, vogeltjes kijken vanaf de stoel in de kamer, iedere dag in bad, zelfs het schrikdraad, hij vindt het allemaal geweldig. En als volwassenen genieten wij daar natuurlijk ook weer van. Wederom hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij melden ons snel weer voor een volgende korte vakantie in De Eikenhof.

Groetjes uit Haarlem van Olga en Jack,
en Masja en Guillermo
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen