Luxe Sfeervolle Prive Vakantiebungalow voor 2 tot 4 personen op een unieke locatie in het Overijssels Vechtdal.

Gastenboek:

Hier kunt u content plaatsen.

Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Ben en Hanneke
13-07-21 14:03:19
De hele week prachtig herfstweer gehad, een geweldig huis en een prachtig uitzicht ! Erg genoten van jullie pony's, schatten van dieren.Om het Beerze-pad te lopen, is een aanrader, prachtige wandeling. Wij zullen jullie adres zeker achter laten bij onze vrienden.

Groeten Ben en Hanneke
Jan en Carolien
13-07-21 14:02:24
Onze verwachtingen zijn overtroffen. Een heerlijk huis en een prachtige plek om te vertoeven. Alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben enorm genoten van het buitenleven. Zelfs tot 's avonds laat op het terras gezeten.Lekker uitgerust, de omgeving verkend en in 2 dagen 100 km gefietst ( rond Ommen). Kortom een weekje is tekort en smaakt naar meer. Dank jullie wel dat jullie deze stek met jullie dieren laten delen met anderen.

Hopelijk tot gauw.

Jan en Carolien
Desiree en Wout
13-07-21 14:00:59
Zoek je op internet naar een huisje voor 4 personen + een hond, kom je "De Eikenhof" tegen. We boekten na het zien van de mooie foto's en de goede beschrijving. De beschrijving klopt trouwens, het is een schitterende bungalow. Goed voorzien en prachtig gelegen. 's zomers moet het hier een paradijs zijn. Maar in deze wintermaand was het ook heerlijk

.We kwamen vrijdag aan in een keurig, schoon en warm huis. Zaterdag gewandeld en 's avonds lekker gegeten in "De Kamer"in Slagharen. Zondags weer gewandeld en daarna heerlijk in de vakantiewoning een gluhwein gedronken. Dat paste goed bij een buitentemperatuur van -3 graden. We denken met veel plezier terug aan deze plek. Echt een plek om terug te komen.

Desiree en Wout
Harrie en Lydi
13-07-21 13:59:38
Beste Mariet en Silvia

We hadden 5 heerlijke dagen in Schuinesloot. Altijd al gedroomd zo te wonen. Met zo'n prachtig uitzicht, beesten om je heen, gezellig huisje en goede bedden.

Hartelijk bedankt Harrie en Lidy
Geert en Bianca
13-07-21 13:58:33
Beste Silvia en Mariet,

Voor de tweede keer mochten we in jullie vakantiehuis verblijven. De eerste keer was 1 week, ditmaal hadden we de woning gehuurd voor 2 weken. Veel gewandeld in verschillende boswachterijen, zowel in Drenthe als in Overijssel. Het Beerzepad is ronduit "Geweldig". Het terras achter het huis op het zuiden is geweldig. Met een beetje zon zit je al geriefelijk uit de wind(zelfs bij regen wordt je niet nat). Vol0p genoten van het natuurschoon. De geitjes, schapen en de paardjes.

Tot ziens Geert en Bianca
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen